USE-REUSE DAY 2020

POSTPONED

due to Coronavirus concerns.

We have decided to postpone Use-ReUse Day 2020 due to the coronavirus. Even if sustainability is a top priority, stopping the virus from spreading is more important right now. We respect that many prefer to avoid large gatherings and honour their companies’ travel restrictions.

We are monitoring the situation and will come back with a new date for Use-ReUse Day as soon as possible. But as of now Use-ReUse Day 2020, May 25, in Trondheim will not go ahead.

Keep washing your hands and stay healthy.

Välkommen till Use-ReUse Day 2020 i Trondheim

SAVE THE DATE

Måndag 25 maj 2020 – 10.30 – 17.00
Clarion Hotel Trondheim

En ny möjlighet att stärka er hållbarhetsprofil, träffa beslutsfattare och skapa affärskontakter

Use-ReUse Day 2019 bjöd på inspirerande talare, som gav deltagarna lärdomar, idéer och verktyg för alla delar av hållbarhetsarbetet. Nu gör vi det igen. Välkommen till Use-ReUse Day 2020 i Trondheim.

Denis Mukwege är keynote speaker. Han fick Nobels fredspris 2018 för sina insatser för att förhindra att sexuella övergrepp används som vapen i krig och har hyllats för att ha behandlar mer än 50.000 kvinnor och flickor som våldtagits i konflikten i Kongo.

Att kvinnor ska vara säkra är en självklar del av social hållbarhet. På Use-ReUse Day kommer vi även att belysa ekonomisk och ekologisk hållbarhet och hur de påverkar lönsamheten, varumärket, förmågan att locka medarbetare och företagets utveckling. Hållbarhet är vår tids största fråga och här får den uppmärksamhet på ett sätt som kan göra ditt företag mer konkurrenskraftigt.

 

Välkommen till Use-ReUse Day 2020, 25 maj på Clarion Hotel i Trondheim.

Sidan uppdateras kontinuerligt med mer information tillsammans med presentationer av årets talare.

Ni kan boka era platser genom formuläret nedan eller maila circular@bewisynbra.com.

Varför deltaga

Marknad- och kommunikation

Kunder och andra intressenter förväntar sig att ett företag ska vara hållbart och transparent. Det ställer krav på marknadsavdelningen att kommunicera på ett sätt som ökar konkurrenskraften och stärker varumärket.

Produktutveckling

Produkter granskas numera in i minsta detalj. Är allt material hållbart? Går det att anpassa produkter som tillverkats länge till den nya tiden och går det att utveckla nya, hållbara alternativ med samma egenskaper som de gamla?

Produktion

Kraven ökar på att produktionen ska vara hållbar och resursutnyttjandet minimalt. Ett slutet kretslopp med återvinning och återanvändning är idealet, men går det att uppnå?

Inköp

Kunder ställer krav på att inköpen – och leverantörerna – ska vara hållbara. Kanske behöver leverantörerna utbildas i hållbarhet eller är det dags att välja andra samarbetspartners?

Personal/HR

Hållbarhet handlar inte bara om klimat och miljö, utan även om mångfald, jämställdhet, etik och moral. Personalen har nya förväntningar och ställer nya krav och hållbarhetspolicyn blir ett viktigt instrument för rekrytering.

Ekonomi

Hur säkerställer man att investeringar är hållbara och vilka kriterier ska man använda? Finns det en process för att bedöma investeringarna och hur ska de räknas hem? Gamla sanningar gäller inte. Den nya tiden ställer nya krav.

Anmäl dig och ditt företag via formuläret nedan

Separat fakturaadress?